Ouro Pimennysverhot » Ouro:sta » Yleiset ehdot

Yleiset ehdot

Toimitusehdot ja tilaaminen

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan kuluttajalainsäädäntöä.

Ouropimennysverhot.fi -verkkokauppa myy tuotteitaan sekä tarvikkeitaan täysi-ikäisille yksityishenkilöille eli kuluttajille että yritysasiakkaille eli yrityksille sekä organisaatioille.

Ouropimennysverhot.fi-verkkokauppa myy tuotteitaan myös alle 18- vuotiaille tai muutoin vajaavaltaisille kuluttajille, mikäli kyseisen henkilön holhooja antaa myöntymyksensä kaupankäyntiin.

Ouropimennysverhot.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Ouropimennysverhot.fi pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtojaan yksipuolisesti. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin.

1. Tuotteet, hinnat sekä tarvikkeet ovat Ouropimennysverhot.fi:n verkkosivuilla. Sivuillamme esiintyvät tuotteet ovat osa normaalia varastotavaraa tai mittatilaustyötä

2. Ouropimennysverhot.fi:n verkkokaupassa myytävät tuotteet sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron, nyt 24 %. Ilmoitamme aina toimituskulut ja tuotteen hinnan euroissa (€). Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa sivuston tuotteita, teknisiä tietoja sekä hintoja. Kaikki tiedot sitoumuksetta.

3. Verkkokaupan ja asiakkaiden välisessä kaupanteossa käytetään seuraavia maksutapoja; luottokortit, pankkisiirrot sekä Paypal.

4. Toimitustapana on UPS:n kotiinkuljetus. Toimituskulut ovat 9,00 € per toimitus. Toimitusaika vakiotuotteissa on 9-10 päivää. Mittatilaustöissä toimitusaika on 14-15 päivää. Asiakas saa seurantakoodin sähköpostiinsa tilauksen lähdettyä. Tuotteet toimitetaan suoraan kotiin.

5. Myyntikelpoisella, käyttämättömällä tuotteella on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, jolloin asiakas vastaa palautuskuluista. Tarjoamme tuotteen vaihdon joko toiseen tuotteeseen tai lahjakorttiin veloituksetta.

6. Tuotekuvissa esiintyvät tuotteet saattavat poiketa tarjotusta tuotteesta, tai saattavat sisältää erilaisen kokoonpanon. Tällaiset seikat eivät käy normaalista reklamaatiosta. Ouropimennysverhot.fi voi vedota erehdykseen, mikäli asiakas on ostanut tuotteen tutustumatta tuoteselosteisiin.

1. Virhevastuu ja takuu

1.1 Myyjällä on kuluttajansuojalain mukainen virhevastuu. Ostajan on ilmoitettava tavarassa ilmenneestä virheestä viivytyksettä, kuitenkin enintään kahden kuukauden kuluessa virheen ilmenemisestä. Myyjä ei vastaa tuotteen väärinkäytön seurauksena ilmenneestä virheestä. Tuotteen luonnollista kulumista ei pidetä virheenä.

1.2 Kaikissa tuotteissa sovelletaan niiden valmistajan lupaamaa, kyseisen tuotteen takuuaikaa.

1.3 Takuuaika alkaa aina ostopäivästä. Tuotteen takuuvaihto tai -korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa.

1.4 Takuun edellytyksenä on tuotteen tai tarvikkeen käyttäminen valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Ouropimennysverhot.fi vapautuu takuuvastuusta, mikäli tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, tapaturmasta tai muista ostajan puolella tapahtuvista seikoista. Tällöin tuotteen mahdollisen korjauksen hoitaa kuluttaja.

1.5 Kuluttajan tulee noudattaa laitteiden käyttö- ja asennusohjeita, takuu korvaa vain materiaalivirheet ja normaalikäytössä syntyneet viat.

2. Palautusehdot

2.1 Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakas vastaa palautuskuluista.

2.2 Palautusoikeus ei koske tavaraa, joka on valmistettu mittatilaustyönä tai muunnellaan tilaajan toivomusten mukaisesti.

2.3 Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava asiakaspalveluumme: päätöksestänne palauttaa tilaus tai osa siitä yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Tuotteet palautetaan tehtaalle Irlantiin osoitteeseen: Bloc Blinds, Tobermore Road, Draperstown BT45 7AG, Northern Ireland.

2.4 Jos palautatte tilauksenne, hyvitämme teille kaikki teiltä kyseisestä tuotteesta/tuotteista saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (ei koske lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut jonkun muun kuin UPS:n toimitustavaksi), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Asiakas maksaa palautuskustannukset. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin. Suosittelemme toimittamaan palautukset aina UPS:llä. Se on edullisin vaihtoehto.

2.5 Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Tarkemmat palautusohjeet saatte asiakaspalvelustamme peruuttamisilmoituksen tekemisen jälkeen.

2.6 Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen, eikä esimerkiksi toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen pidennä kyseisen tuotteen palautusaikaa.

2.7 Palautuksessa tuotteiden tulee aina olla:

a) Täysin uutta vastaavassa kunnossa.

b) Alkuperäisessä pakkauksessaan, hyvin pakattuina ilman merkintöjä.

c) Mukana tulee olla kopio ostokuitista, valokuva tuotteesta ja mielellään palautuslomake/sen kopio täytettynä.

2.8 Tilaaja on vastuussa sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

2.9 Ouropimennysverhot.fi ei lunasta palautuksia, jos ne toimitetaan muutoin kuin on ohjeistettu.

2.10 Mikäli palautettu tuote on puutteellisesti pakattu tai se ei muuten noudata kyseisiä palautusehtoja, lähetämme tuotteen takaisin asiakkaan kustannuksella tai vaadimme asiakkaalta korvauksen tuotteen arvon alentumisesta.

2.11 Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on asiakkaalta maksuton, ehtona tälle on asiakkaan velvollisuus ilmoittaa virheestä kohtuullisessa ajassa virheen havaitsemisesta.

 3. Tilaaminen

3.1 Asiakas sitoutuu aina tilauksen tehdessään kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin. Sopimusehdot tulee aina hyväksyä järjestelmässä ennen tilauksen tekemistä, kyseisiä asiakkaan hyväksymiä ehtoja noudatetaan osapuolten välillä aina kaupan loppuun vientiin saakka eikä Ouropimennysverhot.fi:lla ole oikeutta muuttaa näitä ehtoja kyseisellä ajalla.

3.2 Tehdessään tilauksen, ostaja sitoutuu ehtojen noudattamisen lisäksi ilmoittamaan seuraavat tiedot:

Nimi
Postiosoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero tai mahdolliset puhelinnumerot, joista hänet tavoittaa.
Mikäli kuluttaja on alle 18-vuotias tai muutoin vajaavaltainen henkilö, on hänen ilmoitettava holhoojansa myöntyminen kaupantekoon Ouropimennysverhot.fi.

3.3 Ouropimennysverhot.fi kerää ostajan ja yrityksen tiedot asiakasrekisteriinsä (pl. henkilötunnus) asiakassuhteen vaatimiin palveluihin.

Ouropimennysverhot.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin ulkopuolisille, poikkeuksena tälle, mikäli:

Asiakas on toiminut lain tai hyvän tavan vastaisesti, tässä tapauksessa Ouropimennysverhot.fi:lla on oikeus luovuttaa asiakkaan tietoja viranomaiskäyttöön tai mikäli viranomaiset velvoittavat Ouropimennysverhot.fi:n luovuttamaan kyseisen henkilön tietoja.

3.4 Ouropimennysverhot.fi myy tuotteensa aina sellaisena kun ne ovat. Tuotteiden tuoteselosteet ovat nähtävissä verkkosivuilla.

3.5 Ouropimennysverhot.fi pidättää itsellään oikeuden olla luomatta asiakassuhdetta.

4. Hinnat

4.1 Ouropimennysverhot.fi tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta. Tuotteiden sekä toimituskulujen hinnat ilmoitetaan aina euroissa (€).

4.2 Ouropimennysverhot.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen "selvien hintavirheiden" kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa huomattavasti tuotteen oikeasta hinnasta. Tällaisissa tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi poikkeava oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.  

5. Maksaminen

5.1. Maksutapoina ovat:

Yleiset luotto- ja pankkikortit. Paypal ja pankkisiirto.

6. Toimitusehdot

6.1 Toimitusaika vakiotuotteissa on 9-10 arkipäivää. Mittatilaustöissä toimitusaika on 14-15 arkipäivää. Asiakas saa seurantakoodin sähköpostiinsa tilauksen lähdettyä. Tuotteet toimitetaan UPS:lla suoraan kotiin.

6.2 Tarkempi toimitusaika voidaan ilmoittaa verkkokaupassa erikseen tuotteen tiedoissa.

6.3 Mikäli toimituksen arvioidaan kestävän pidempään kuin on ilmoitettu, ilmoitamme siitä tilaajalle ja tarvittaessa voimme myös palauttaa rahat asiakkaan tilille. Tilauksen toimitusaikaa vastaa tilauksen tuotteista se, jolla on pisin toimitusaika.

6.4 Mikäli toimituskulujen hinta on muuttunut tilaushetken jälkeen, toimitetaan kyseinen tuote aina tilaushetkellä sovittuun hintaan.

6.5 Mikäli tuote myöhästyy maahantuonti- tai viranomaisrajoitusten toimesta, tai muista verkkokaupasta riippumattomista seikoista, verkkokaupan vastuu rajoittuu vain kyseisen kaupan purkamiseen tai mahdollisten etukäteen maksettujen rahojen palautukseen. Tämä koskee verkkokauppamme kaikkia tuotteita. Ouropimennysverhot.fi:lla on myös oikeus purkaa kauppa omasta aloitteestaan, johtuen esimerkiksi yllä olevista seikoista, jotka vaikeuttavat kaupan toteutumista.

Palautusten ja peruutusten käsittely

7. Reklamaatio

7.1 Ouropimennysverhot.fipyrkii aina sovittelemaan kaikki reklamaatiot tavalla, joka on molempien osapuolien eduksi. Reklamaatiotilanteissa asiakkaalla on velvollisuus esittää ostotodistus, esimerkiksi kuitti sekä valokuva tuotteesta.

7.2. Mikäli reklamaatiotilanteeseen ei löydy sovitteluratkaisua, asiakkaalla on oikeus saattaa erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Arvostelumme

Miksi valitsisit Ouro Rullaverhot? ?

Bloc
1.Hyvää arvoa rahoillesi
Kaikki Ouro Rullaverhot ovat keskimäärin 50% edullisempia kuin vastaavat tuotteet alkuperäiseltä valmistajalta.
 
2. Huippulaatuiset osat
Jokainen verho on valmistettu parasta laatua olevista komponenteista ja on siksi erittäin varma ja vakaa. Tämä ilmenee myös pitkässä tuotetakuussamme

3.Kolmen vuoden takuu!
Jokainen Bloc-verho toimitetaan kolmen vuoden takuulla, joka on luottamuslause tuotesuunnittelullemme ja komponenttiemme korkealle laadulle.
 
4. Hyvin helppo asentaa
Ouro Rullaverhot sopivat täydellisesti niihin ikkunoihin, joihin ne on suunniteltu. Seuraksena tästä asennus on yksinkertaista, eikä vaadi erikoistyövälineitä. Bloc ei tarjoa universaalia järjestelmää, vaan tilaustyönä tehdyn tuotteen, jonka saat asennettua muutamissa minuuteissa.
 
 5. Upeat värit, viimeisimmät trendit
Voit valita laajasta värien kirjosta, joka pitää sisällään sekä pimentäviä että läpikuultavia kankaita. Pidämme koko ajan silmällä viimeisiä trendejä, jotta löydät aina juuri oikean värin sisutukseesi.
 
6. Hyvä asiakaspalvelu
Meille on äärimäisen tärkeää, että olet tyytyväinen Bloc-verhoihisi ja shoppailukokemukseesi. Olemme enemmän kuin onnellisia voidessamme vastata kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla ennen tai jälkeen tilauksesi jättämisen.
 
7. Nopea toimitus
Vastaanotat mittatilaustyönä tehdyt Bloc-verhosi 9-11 työpäivän sisällä.
 
8. Bloc kantaa vastuun ympäristöstä
Ouro verhot ovat 100% kierrätettävät. Komponentit ovat alihankkijoilta, jotka ovat tehtaan lähialueelta, eivätkä toiselta puolelta maailmaa. Täten ympäristön kuormitus vähenee niin paljon kuin mahdollista.

 


Arvostelumme