Ouro Pimennysverhot » Ouro:sta

Ouro:sta

Ouro Rullaverhot on ainoa Ouro tuotteiden tuoja ja jakelija muun muassa Alankomaissa. Et löydä Ouron innovatiivista, energiaa säästävää designia mistään muualta kuin verkkokaupasta täältä: Ouropimennysverhot.fi.

Ouro brändi on syntynyt, kehitetty, tuotettu ja lähetetty Pohjois-Irlannin huippumodernista teknisestä laboratoriosta. Pitkälle erikoistuneet insinöörit ja omistautuneet teknikot työskentelevät intensiivisesti kehittääkseen uusimmat, kaikkein innovatiivisimmat rullaverhot, jotka markkinoilla on saatavilla, juuri sinua varten. Heidän päämääränsä on yksinkertainen: luoda älykkäitä innovatiivisia rullaverhoja, jotka toimivat kaikissa tilanteissa. Saavuttaakseen tämän päämäärän, he käyttävät upeita kankaita ja kestäviä, lujia osia. Ouro Rullaverhot löytää mittatilauksena yksilöllisen ratkaisun kaikkiin kotisi ikkunoihin. Ovatpa ikkunasi suuria, pieniä tai kattoikkunoita, ei väliä, sillä löydämme aina systeemin, joka sopii juuri siihen tilanteeseen. Verhot voivat roikkua missä tahansa: kylmissä, vetoisissa huoneissa tarjoamme miellyttävää eristystä, kun taas aurinkoisiin makuuhuoneisiin ne tuovat suuren pimennystehon, kun sitä tarvitaan. Koska kaikki verhot on tehty mittatilaustyönä ja kankaamme sopivat kaikkiin järjestelmiin, voit käyttää samaa kangasta jokaiseen ikkunaan. Kattoikkuna vakioikkunan vieressä? Ei mitään ongelmaa: kankaat ja mekanismit ovat identtiset.

Ouro haluaa erottua joukosta mittatilaustyönä tehdyillä tuotteilla laajassa värivalikoimassa, joka pitää sisällään kaikkea mahdollista lähtien yksinkertaisista verhoista aina koristeellisiin järjestelmiin asti, joiden viimeisinkin yksityiskohta on kauniisti viimeistelty ja johon kuuluu lisävarusteita. Valinta on sinun. Ouro takaa korkealuokkaiset rullaverhot, jotka on tehty mittatilaustyönä juuri sinulle erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Patentoitu EasyFit-järjestelmä tekee asentamisesta helppoa ja hauskaa. ECO-järjestelmä aikaansaa täyden pimennystehon sekä eristää. Verhon avulla voit säästää 46% energialaskussasi. Se valittiin “vuoden 2012 energiaa säästäväksi tuotteeksi.” Valinnan suoritti itsenäinen British Blinds and Shutters Association -järjestö hyvästä syystä. Rullaverhot, mutta paremmat.

Arvostelumme

Miksi valitsisit Ouro Rullaverhot? ?

Bloc
1.Hyvää arvoa rahoillesi
Kaikki Ouro Rullaverhot ovat keskimäärin 50% edullisempia kuin vastaavat tuotteet alkuperäiseltä valmistajalta.
 
2. Huippulaatuiset osat
Jokainen verho on valmistettu parasta laatua olevista komponenteista ja on siksi erittäin varma ja vakaa. Tämä ilmenee myös pitkässä tuotetakuussamme

3.Kolmen vuoden takuu!
Jokainen Bloc-verho toimitetaan kolmen vuoden takuulla, joka on luottamuslause tuotesuunnittelullemme ja komponenttiemme korkealle laadulle.
 
4. Hyvin helppo asentaa
Ouro Rullaverhot sopivat täydellisesti niihin ikkunoihin, joihin ne on suunniteltu. Seuraksena tästä asennus on yksinkertaista, eikä vaadi erikoistyövälineitä. Bloc ei tarjoa universaalia järjestelmää, vaan tilaustyönä tehdyn tuotteen, jonka saat asennettua muutamissa minuuteissa.
 
 5. Upeat värit, viimeisimmät trendit
Voit valita laajasta värien kirjosta, joka pitää sisällään sekä pimentäviä että läpikuultavia kankaita. Pidämme koko ajan silmällä viimeisiä trendejä, jotta löydät aina juuri oikean värin sisutukseesi.
 
6. Hyvä asiakaspalvelu
Meille on äärimäisen tärkeää, että olet tyytyväinen Bloc-verhoihisi ja shoppailukokemukseesi. Olemme enemmän kuin onnellisia voidessamme vastata kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla ennen tai jälkeen tilauksesi jättämisen.
 
7. Nopea toimitus
Vastaanotat mittatilaustyönä tehdyt Bloc-verhosi 9-11 työpäivän sisällä.
 
8. Bloc kantaa vastuun ympäristöstä
Ouro verhot ovat 100% kierrätettävät. Komponentit ovat alihankkijoilta, jotka ovat tehtaan lähialueelta, eivätkä toiselta puolelta maailmaa. Täten ympäristön kuormitus vähenee niin paljon kuin mahdollista.

 


Arvostelumme