Palaa

2. Palautusehdot

2.1 Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakas vastaa palautuskuluista.

2.2 Palautusoikeus ei koske tavaraa, joka on valmistettu mittatilaustyönä tai muunnellaan tilaajan toivomusten mukaisesti.

2.3 Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava asiakaspalveluumme: päätöksestänne palauttaa tilaus tai osa siitä yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Tuotteet palautetaan tehtaalle Irlantiin osoitteeseen: Bloc Blinds, Tobermore Road, Draperstown BT45 7AG, Northern Ireland.

2.4 Jos palautatte tilauksenne, hyvitämme teille kaikki teiltä kyseisestä tuotteesta/tuotteista saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (ei koske lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut jonkun muun kuin UPS:n toimitustavaksi), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Asiakas maksaa palautuskustannukset. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin. Suosittelemme toimittamaan palautukset aina UPS:llä. Se on edullisin vaihtoehto.

2.5 Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Tarkemmat palautusohjeet saatte asiakaspalvelustamme peruuttamisilmoituksen tekemisen jälkeen.

2.6 Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen, eikä esimerkiksi toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen pidennä kyseisen tuotteen palautusaikaa.

2.7 Palautuksessa tuotteiden tulee aina olla:

a) Täysin uutta vastaavassa kunnossa.

b) Alkuperäisessä pakkauksessaan, hyvin pakattuina ilman merkintöjä.

c) Mukana tulee olla kopio ostokuitista, valokuva tuotteesta ja mielellään palautuslomake/sen kopio täytettynä.

2.8 Tilaaja on vastuussa sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

2.9 Ouropimennysverhot.fi ei lunasta palautuksia, jos ne toimitetaan muutoin kuin on ohjeistettu.

2.10 Mikäli palautettu tuote on puutteellisesti pakattu tai se ei muuten noudata kyseisiä palautusehtoja, lähetämme tuotteen takaisin asiakkaan kustannuksella tai vaadimme asiakkaalta korvauksen tuotteen arvon alentumisesta.

2.11 Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on asiakkaalta maksuton, ehtona tälle on asiakkaan velvollisuus ilmoittaa virheestä kohtuullisessa ajassa virheen havaitsemisesta.

Arvostelumme

Miksi valitsisit Ouro Rullaverhot? ?

Bloc
1.Hyvää arvoa rahoillesi
Kaikki Ouro Rullaverhot ovat keskimäärin 50% edullisempia kuin vastaavat tuotteet alkuperäiseltä valmistajalta.
 
2. Huippulaatuiset osat
Jokainen verho on valmistettu parasta laatua olevista komponenteista ja on siksi erittäin varma ja vakaa. Tämä ilmenee myös pitkässä tuotetakuussamme

3.Kolmen vuoden takuu!
Jokainen Bloc-verho toimitetaan kolmen vuoden takuulla, joka on luottamuslause tuotesuunnittelullemme ja komponenttiemme korkealle laadulle.
 
4. Hyvin helppo asentaa
Ouro Rullaverhot sopivat täydellisesti niihin ikkunoihin, joihin ne on suunniteltu. Seuraksena tästä asennus on yksinkertaista, eikä vaadi erikoistyövälineitä. Bloc ei tarjoa universaalia järjestelmää, vaan tilaustyönä tehdyn tuotteen, jonka saat asennettua muutamissa minuuteissa.
 
 5. Upeat värit, viimeisimmät trendit
Voit valita laajasta värien kirjosta, joka pitää sisällään sekä pimentäviä että läpikuultavia kankaita. Pidämme koko ajan silmällä viimeisiä trendejä, jotta löydät aina juuri oikean värin sisutukseesi.
 
6. Hyvä asiakaspalvelu
Meille on äärimäisen tärkeää, että olet tyytyväinen Bloc-verhoihisi ja shoppailukokemukseesi. Olemme enemmän kuin onnellisia voidessamme vastata kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla ennen tai jälkeen tilauksesi jättämisen.
 
7. Nopea toimitus
Vastaanotat mittatilaustyönä tehdyt Bloc-verhosi 9-11 työpäivän sisällä.
 
8. Bloc kantaa vastuun ympäristöstä
Ouro verhot ovat 100% kierrätettävät. Komponentit ovat alihankkijoilta, jotka ovat tehtaan lähialueelta, eivätkä toiselta puolelta maailmaa. Täten ympäristön kuormitus vähenee niin paljon kuin mahdollista.

 


Arvostelumme