Ouro Pimennysverhot » Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän VELUX ® , Roto, Dakstra, Rooflite or Fakro kattoikkunoideni koko/tyyppikoodin?


velux code
 

Koko ja/tai tyyppikoodi sijaitsevat etiketissä kattoikkunasi sivustassa. Roton kohdalla tämä yleensä tarkoittaa, että ne on sijoitettu sinisen tai punaisen läpän taakse.

En tiedä kattoikkunani merkkiä, voitko auttaa?

Ei mitään ongelmaa. Vaikka verkkosivustollamme on saatavana tuotteita usealle kattoikkunamerkille, voimme tämän lisäksi valmistaa mittatilaustyönä kattoikkunrullaverhot kaikentyyppisille ja –kokoisille ikkunoille. Lähetä meille sähköpostissa tiedot kattoikkunasi näkyvän lasin leveydestä ja korkeudesta ja kerromme sinulle suoraan, mitä sinun kannattaa tilata.

 

Paljonko rahtikulut ovat?

Toimituskulumme ovat € 9,00 sis. alv tilausta kohden paketeille, joiden pituus on alle 1,5 metriä.

Valitusten käsittely

Mikäli sinulla on valitus, ole hyvä ja soita meille numeroon, joka on mainittu kotisivullamme. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ouropimennysverhot.fi. Teemme parhaamme vastataksemme valituksiin 24 työtunnin aikana.

Mihin maahan kattoikkunarullaverhosi toimitetaan?

Toimitamme kattoikkunarullaverhojamme useimpiin Euroopan maihin. Voit valita haluamasi maan alasvetovalikosta tilausprosessin aikana.

Mikä on tuotteidenne keskimääräinen toimitusaika?

Kaikki rullaverhomme on tehty mittatilaustyönä tehtaissamme. Vakiotoimitusaika on 9 - 11 työpäivää. Kun tilauksesi on lähetetty, vastaanotat sähköpostivahvistuksen, jossa on seurantakoodi. Voit syöttää tämän seurantakoodin sivulle www.dpd.nl seuraavan otsikon alle: "pakketnummer". Tämän jälkeen voit tarkastella sitä, missä pakettisi kulloinkin on ja milloin sen tulisi saapua.

Vastaanotin sähköpostin, jossa oli DPD seurantanumero, mutta kun klikkaan linkkiä, siinä sanotaan, että numero on virheellinen.

Pakettisi on ensin skannattava DPD-järjestelmään Irlannissa. Kokeile linkkiä taas muutaman päivän kuluessa ja huomaat, kuinka se nyt toimii ja voit jäljittää sieltä oman pakettisi. Olemme pahoillamme vaivasta ja epämukavuudesta.

En ole kovin kätevä käsistäni, ovatko rullaverhonne ja kattoikkunaverhonne vaikeat asentaa?

Sinun ei tarvitse olla kokenut rakentelija tai yleismies asentaaksesi rullaverhomme tai kattoikkunarullaverhomme. Tarvitset ainoastaan ruuvimeisselin ja 3 minuuttia aikaa. Katso asennusvideo nähdäksesi, kuinka helppoa se todella on.

Tilasin väärän koon tai värin. Voinko vaihtaa tuotteen?

Tämä ei ole mikään ongelma siinä tapauksessa, että tilasit standardimerkkisen ja –tyyppisen kattoikkunarullaverhon. Lähetä meille sähköposti, jossa selität tilanteesi yksityiskohtaisesti. Se toimii näin:
- Ota yhteys asiakaspalveluun
- Vastaanotat palautusetiketin, jota käyttäen voit lähettää tuotteen takaisin
- Kun olemme vastaanottaneet verhon, koko maksamasi hankintasumma korvataan sinulle. Voit tilata oikeat verhot verkkosivuiltamme.

Miksi tuotteenne ovat halvempia kuin alkuperäiset kattoikkunaverhot merkeiltä kuten VELUX ® , Fakro, Roto, Rooflite, Dakstra jne.? Johtuuko tämä siitä, että tuotteidenne laatu on alhaisempi?

Luottamuksemme tarjoamamme järjestelmämme laatuun on niin suuri, että tuotteillamme on vakiona kolmen vuoden takuu. Kaikki kattoikkunamme tarkastetaan tuuma tuumalta ja ne valmistetaan täsmällisesti juuri niiden mittausten mukaisesti, jotka sinun kattoikkunallasi on. Emme missään nimessä tee kompromisseja tuotteidemme suunnittelussa, designissa tai laadussa, vaikka hintamme ovatkin kilpailukykyiset.

 

Mitä eroa on teidän ECO-pimennysjärjestelmällänne ja muilla ei-alkuperäisillä rullaverhoilla ja kattoikkunarullaverhoilla, joita on saatavilla markkinoilla?

Rullaverhoillamme on eräs erittäin tärkeä design-ominaisuus, joka on ainutlaatuinen ja jota muilla vastaavilla tyypeillä ei ole. Jotta saavuttaisit kirjaimellisesti 100% pimennystehon, rullaverholla on oltava suojaava kasetti, joka on täydellisen suljettu. Myös kasetin takaosasta.

Kaikilla meidän pimennys-ECO-rullaverhoillamme sekä premium-kattoikkunarullaverhoillamme on tämä ominaisuus. Sillä on useita etuja. Se blokkaa aivan kaikki valonsäteet, koska verhon yläosa on ehdottoman suljettu. Tämä myöskin estää kankaaseen muodostumasta raitoja, jotka yleensä tulevat siitä, että aurinko paistaa aina tiettyyn kohtaan verhoa, kun se on vedetty alas. Se myös estää kankaan vahingoittumisen asennuksen aikana, koska kangas ei pääse hankautumaan mitään toista pintaa vasten.

Siksi saat lisäarvoa rahoillesi paremman laadun ansiosta sekä lisäksi kolmen vuoden takuun ja laajan värien ja kankaiden kirjon.

Kattoikkunani sijaitsee korkealla. Voitko auttaa?

Vain taivas on rajana kahvalle, jolla käytät Ouro rullaverhoasi. Tilaa tällainen kahva ja voit hyödyntää sitä paitsi rullaverhosi niin myös kattoikkunarullaverhosi avaamiseen ja sulkemiseen. Meillä on myös kaukosäätimiä, joilla voit hallinnoida erästä rullaverhomalliamme.

 

Haluan valita pimennyskankaan. Tuottaako musta paremman pimennystehon kuin valkoinen?

Ei, ei ole väliä minkävärisen kankaan valitset verhon sisäpuolen väriksi. Kaikki pimennyskankaamme tulevat 100% pimennysteholla. Tämä johtuu valkoisesta aurinkosuojaavasta pinnoitteesta, jota on pimennyskankaan ulkopuolella. Tämän ansiosta huoneesi säilyy mukavana ja lämpimänä talvisin sekä viileänä kesäisin.

Me olemme myös lisänneet harjaksia alumiinisiin reunaohjaimiin, jotka pitävät loitolla sekä epäsuoran valon että ilmavirrat. Tämä merkitsee 46% pienempää lämpöhäviötä yksikerroksisilla lasipinnoilla ja 12% pienempää lämpöhäviötä, jos ikkunalasi on kaksinkertainen.

En osaa valita, minkävärisen kankaan valitsisin. Voinko tilata näytetilkkuja?

Kyllä, ei se ole mikään ongelma. Saat kolme kankaista näytetilkkua hintaan € 3,-.

Ikkunankarmini on synteettistä materiaalia, onko järjestelmänne tällaisessakin tapauksessa helppo asentaa?

Se ei ole mikään ongelma. Synteettinen materiaali on ohut kerros, joka on venytetty puisen kuoren päälle. Voit ruuvata ruuvisi tuollaiseen pintaan aivan yhtä helposti kuin täyspuiseenkin kehykseen.

Mitä eroa on standardikattoikkunaverhoillanne ja premium-kattoikkunaverhoillanne?

Klikkaa kohtaa kattoikkunaverhot kotisivullamme ja katso, mitä eroa on erityyppisillä systeemeillä.

Voinko saada rullaverhot pysähtymään millä korkeudella tahansa?

Voit avata ja sulkea standardi(vakio)- ja premium-kattoikkunaverhojamme mille tahansa haluamallesi korkeudelle käyttämällä patentoitua langatonta järjestelmää. Säästö kattoikkunaverhomme on mahdollista asettaa kolmelle eri korkeudelle.


Arvostelumme