Ouro Pimennysverhot » Kattoikkunaverhot » Ouro Premium ROTO:lle

Kattoikkunaverho Ouro Premium Roto:lle

✔ Vähentää kattoikkunan lämpöhäviötä.
✔ Täysi pimennys sivuohjainten ansiosta.
✔ Laaja väri- ja kuviovalinta.
✔ Alumiinikehys, valkoisena tai kermanvärisenä.
✔ Täsmälleen räätälöity sinun ROTO -kattoikkunaasi.
✔ Korkealaatuinen.
Tuotetiedot
Asennettavissa vain viidessä minuutissa Ouro Premium -kattoikkunarullaverho sopii täydellisesti kattoikkunoihisi ja on uskomattoman helppo asentaa. Tarvitset vain ruuvimeisselin ja 5 minuuttia. Ennen tilaamista voit katsoa asennusvideon verkkosivuillamme. Se demonstroi hyvin, kuinka yksinkertaista verhojen asentaminen on.
Mistä maksat Ouro premium kattoikkunarullaverhot ovat edullisemmat kuin alkuperäiset kattoikkunarullaverhot, mutta ne ovat erittäin korkealaatuiset. Tarjoamme tuotteita, joilla on pidennetty takuu ja suoraviivaiset käyttöohjeet. Lisäksi asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua. Sinun ei tarvitse tässä asiassa uskoa minun sanaani, käy lukemassaasiakaskokemuksia ja katso tuotevideo's YouTube:ssa.
100% pimennysteho Oletko valitsemassa pimennyskangasta? Rullaverhosi toimitetaan varustettuna erikoispinnoitteella verhon takaosassa. Tämä pinnoite pitää valon loitolla ja varmistaa, ettei näkyvissä oleva kangas värjäydy. Reunaohjaimissa olevien harjaksien sekä alapinnalla olevan erityisen kumilistan ansiosta, yksikään valonsäde ei pääse vuotamaan sivuista tai kankaan lävitse, eikä kangas kärsi auringonvalon aiheuttamista haalistumista.
Säästä energiaa Ainutlaatuisten reunaohjainten, pinnoitteen (vain pimennyskankaissa) ja muiden älykkäiden ominaisuuksiensa ansiosta Ouro Premium-kattoikkunarullaverhot eivät tarjoa ainoastaan pimennystehoa, vaan ne ovat hyödylliset myös eristyksessä. Itsenäinen instituutti (British Blinds Association) mittasi 43% pienenemisen lämpöhäviössä yksinkertaisilla ikkunalaseilla. Kaksin- ja kolminkertaisilla ikkunalaseilla hävikin pieneneminen oli 33% (kaksinkertaiset) ja 12% (kolminkertaiset).
Custom Koska tuote on tehty mittatilaustyönä tarkoilla kokovaatimuksilla, jotta se sopii juuri täydellisesti, on tärkeää, että teet oman kattoikkunasi mittaukset kunnolla. Onneksi se ei kuitenkaan ole vaikeaa. Me autamme sinua matkan varrella: verkkosivustoltamme löydät selkeästi kuvaillut mittausohjeet. Useimpien kattoikkunoiden kohdalla sinun tarvitsee ainoastaan verrata mittaamaasi kokoa niihin lasikokoihin, jotka ovat nähtävissä verkkosivuillamme, kun olet ensin valinnut ikkunasi merkin ja tyypin. Eikö ikkunasi tyyppiä ole listassa tai eivätkö koot osu yhteen? Ei hätää, siinä tapauksessa voit teettää kattoikkunaverhosi mittatilaustyönä .


Arvostelumme